Velkommen til en enklere hverdag

Ta T-banen rett inn i underetasjen.
Her finner du også parkering dersom
du kommer med bil eller sykkel.

Du finner COOP Mega, Vinmonpolet
og en rekke andre forretninger i bygget.
Ta helge­handelen på vei hjem.

Her finner du flere gode restauranter
og cafeer. Blant annet en stor uteservering med flott utsyn mot idylliske Akerselva.

Det nye Torgbygget er innflyttingsklart

Janne Herstad

Salgssjef
Tel: 48 10 72 78
jhe@avantor.no

LAST NED PROSPEKT

To eksempler på utnyttelse

100% landskap
80% landskap

Det er drøyt 1400 kvm. ledig i 3.og 4. etg.

Det skjer en del i Nydalen…

KOM DEG UT

Har du sykkel eller joggesko tilgjengelig på kontoret, så er du aldri mer enn 3 minutter unna en frisk opplevelse i skogen. I tillegg bør du vurdere å ha badetøy lett tilgjengelig – her oppe er Akerselva forfriskende hele sommeren!
Hold deg oppdatert på hva som ellers skjer i Nydalen her!

ETTER JOBB

Riksteateret i Nydalen har alltid noe spennende å vise frem. Dette er hele landets teater, som tilbyr scenekunst av høy kvalitet til publikum over hele landet. Etterpå kan du for eksempel dra på Nydalen Bryggeri og Spiseri. Her finner du god mat og godt drikke i hyggelige omgivelser.

EN HELT NY DAL

Avantor har hyret inn arkitekter fra Oslo og København for å lage en storstilet byutviklingsplan for Nydalen. Arkitektene har trålet Nydalen og funnet plass til muligheter du ikke trodde… var mulig; Surfing i Akerselva, en urban jungel som grenser mot marka, og grensesprengende arkitektur.

Verden sett fra Nydalen

En av Norges mest internasjonaliserte virksomheter trives godt i Nydalen. I Gjerdrumsvei 19 ligger ­hovedkontoret med ansvar for 13 lokalkontorer i like mange land. Fra Taiwan i øst til California i vest leveres en av verdens mest popuære nettleser til mobiltelefoner, tablets og PC-er.

 

– Teknologisk og markedsmessig samarabeid er helt avgjørende for å lykkes i softwareindustrien sier Live Leer, ansvarlig for internkommunikasjon i Opera Software.

 

–Selv om mesteparten av vår internkommunikasjon går via digitale konferanseløsninger, tar T-banen oss raskt til sentrum og videre til Oslo Lufthavn når vi skal ut å reise, avslutter Live Leer.

Kortreiste Nydalen

T-bane til Oslo sentrum hvert 5. minutt – kun 11 minutters reisetid.
Bussavganger hvert 5. minutt. Buss til OSL tar kun 40 minutter.

Avantor er en av
Norges ledende eiendomsutviklere

0
… mennesker jobber, bor eller studerer i Nydalen.
0%
… av all energibruk for oppvarming og kjøling av våre eiendommer i Nydalen dekkes av våre egne energisentraler.
0
… kvadratmeter forvaltes av Avantor, og selv eier vi om lag 230000 kvadratmeter.

Miljøsatsing i praksis

I Avantor har satsingen på miljø vært sentral helt siden utbyggingen av Nydalen startet tidlig på 90-tallet. For å kunne omskape et tidligere industriområde til en grønn og moderne bydel, måtte vi bestemme oss for å sette miljøstrategi øverst på agendaen. Nettopp derfor var Avantor det første private eiendomsselskapet som ble miljøsertifisert etter ISO 14001. Vi er også en sentral medspiller både i Grønn Byggallianse og Norwegian Green Building Council som bidrar til økt bærekraft i norsk bygg- og eiendomsutvikling.

Samtidig er miljøfokuset et løpende prosjekt der lista hele tiden blir lagt høyere. Vi setter ambisiøse mål for vår fremtidige miljøsatsing og har høye krav til egne bygg. Vårt nye bygg for Statnett i Nydalen Allé 33 er det største kontorbygget i Norge med energikarakter A og passivhusstandard. Generelt er det en definert målsetting å sertifisere alle Avantors nybygg etter BREEAM-NOR-standarden, med energiklasse B og BREEAM-klasse «Very Good».